Breaking News
recent

Olympic Channel starta 21. avgusta

Međunarodni olimpijski komitet (IOC) najavio je pokretanje Olympic Channela gdje ljubitelji sporta mogu doživjeti moć sporta sa Olimpijskih igara tokom cijele godine. Od nedjelje 21. avgusta 2016. godine, nakon ceremonije zatvaranja Olimpijskih igara u Riju, Olympic Channel će biti dostupan širom svijeta putem mobilnih aplikacija za Android i iOS uređaje, te na sajtu olympicchannel.com.

Predsjednik IOC-a Thomas Bach rekao je: "Pokretanje Olympic Channela 21. avgusta biće početak uzbudljivog novog putovanja u spajanju publike širom svijeta sa olimpijskih događaja tokom cijele godine. Fanovi će moći pratiti sport, atletičare i priče s Olimpijskih igara. Olympic Channel će nas sve inspirisati i doprijeti do novih genracija sportista i navijača."

Dizajniran za globalnu publiku, Olympic Channel će prikazivati sadržaj iz cijelog svijeta, a u početku će biti ponuđen samo na enlgeskom jeziku. Dodatne funkcije će uključivati fantastičan sadržaj kao video na zahtjev, kao i individual sport pges u user-friendly i mobile-responsive sučelje, titlovan na devet različitih jezika.

Nema komentara:

Pokreće Blogger.