Weather (state,county)

Najnovije vijesti

U Španiji pokrenut HBO España

U Španiji je pokrenut streaming usluga HBO Espana koja će gledateljima nuditi ne samo HBO sadržaje, već i serije, filmove, dokumentarce i obiteljske sadržaje iz produkcija Disney i Nickelodeon. HBO España, potpuno nova broadband streaming usluga, nudi video i on-demand usluge na premium sdržaje direktno pretplatnicima putem web sajta hboespaña.com.

HBO España ima ekskluzivno partnerstvo sa Vodafone Espana za lokalnu distribuciju, tako da njihovi klijenti mogu pristupiti streaming usluzi putem Vodafone TV ili preko računara, smartfona i tableta, piše Broadbandtvnews a prenosi www.media-sat.net. HBO España nudi sve sezone originalnog sadržaja iz HBO na više uređaja uključujući PC, Mac, tablete i mobilne uređaje (iOS i Android), kao i putem Apple TV i Google Chromecast bilo gdje, bilo kada.

Pretplatnici HBO España imat će pristup do preko 3000 sati HBO HD serijskog programa kao što su Game of Thrones, Westworld, Veep, i Silicon Valley, klasične serijekao što su Sex and the City, The Sopranos i The Wire, kao i niz drugih sadržaja.

Uz jednomjesečni besplatni probni period za sve nove pretplatnike, HBO España zahtijeva pretplatu u iznosu od 7,99 eura mjesečno, omogućavajući pretplatnicima da registriraju pet različitih uređaja na ovu uslugu.

(broadbandtvnews)

Nema komentara