Weather (state,county)

Najnovije vijesti

TLC najavljuje premijere serijala „Vjenčanica iz snova“ i „Kakav užas u slastičarnici“

Vjenčanica iz snova: Ujedinjeno Kraljevstvo Godine 1981. Dejvid Emanuel i njegova supruga Elizabet su dizajnirali možda najlegendarniju vjenčanicu na svijetu za princezu Dajanu (www.media-sat.net)
Dejvid se sada bavi dizajniranjem haljina iz snova velikom broju budućih mladenki u prvoj britanskoj verziji američke hit serije o vjenčanjima. Pridružite se Dejvidu u butiku vjenčanica "Konfeti i čipka" u Eseksu u Engleskoj, gdje mu se pridružuje vlasnica Kristina Dando i njen talentovani tim kako bi pomogli mladenkama da izaberu vjenčanice iz snova i osig­uraju sebi tretman sa pet zvjezdica u periodu do velikog dana. Uz zahtjevne mladenke, tvrdoglave članove njihove pratnje i dosta drame i emocija, ostaje pritisak da se pronađe vrhunska haljina - a da li će se ijedna mladenka odlučiti za haljinu sa više sjaja ili dužim šlepom nego princeza Dajana provjerite u petak 2. decembra u 20:00 sati.
Kakav užas u slastičarnici!
Poznati poslastičar Ernst Knam dolazi da spasi i oživi sudbinu neuspješnih slastičarnica. On svake nedjelje putuje širom Italije, od Milana do Đenove, kako bi svojom strašću i stručnošću udahnuo novi život u posao koji loše napreduje. Ova serija pred Ernsta stavlja velike i dramatične izazove, uključujući napuljsku slastičarnicu kojom upravljaju dva zavađena brata - može li Ernst da obnovi njihove odnose i poslovanje? Porodica pred krahom zbog svoje neuspješne pekare očajnički traži od Ernsta savjet da održi mir i pokrene posao. Bez obzira na krizu, Ernst je spreman da zasuče rukave i povrati ove poslastičarnice u najbolje izdanje.
Od subote, 3. decembra u 21.00

Nema komentara