Weather (state,county)

Najnovije vijesti

Diana: tragedija ili izdaja - trosatni specijal na kanalu TLC

TLC SE TROSATNIM SPECIJALOM U ČETVRTAK, 31.AVGUSTA OD 20:00, PRISJEĆA DIANE, PRINCEZE KOJA JE ZADUŽILA SVIJET.

 Specijal uključuje ekskluzivni intervju sa slavnim biografom princeze Diane - Andrewom Mortonom,  dijelove iz privatnih rukopisa princeze, te istražuje teorije zavjere povezane s princezinom pogibijom.

Fatalna automobilska nesreća u kojoj je poginula princeza Diana, potresla je svijet i označila dan koji niko neće zaboraviti. TLC na godišnjicu tragedije odaje počast „kraljici ljudskih srca“ u emocionalnom, trosatnom specijalu  koji uključuje ekskluzivne snimke, isječke iz intervjua princeze Diane s Andrewom Mortonom i nova istraživanja o teoriji zavjere povezane s njenom pogibijom.  DIANA: TRAGEDIJA ILI IZDAJA? premijerno će se prikazati na dvadesetu godišnjicu smrti princeze Diane, u četvrtak, 31. avgust u 20:00.

Poznata kao humanitarna i stilska ikona, princeza Diana je redefinirala pojam 'kraljevski', dok je privlačila milione sa svojim nepretencioznim šarmom. Svijet ju je upoznao kao mladu sramežljivu djevojku, te zatim posmatrao kako se razvija u jaku i nezavisnu ženu. Voljeli su je jer je zaobilazila norme i krojila vlastiti kraljevski put. Specijal DIANA: TRAGEDIJA ILI IZDAJA? prikazuje njen život, događaje koji su se odvijali do tragične noći, te istražuje nekoliko teorija zavjere povezane s njenom pogibijom. Trosatni dokumentarni specijal otkriva nove detalje o kraljevskoj porodici, izazovnom životu koji je Diana vodila s princem Charlesom i tome koliko je bila zaštitnički nastrojena prema svojim sinovima.
Gledatelji će imati prilike poslušati ekskluzivan razgovor s glasovitim biografom princeze Diane, Andrewom Mortonom. Ostali intervjui uključuju dvoje njenih najbližih prijatelja, Mary Robertson i Jamesa Colthursta, tjelohranitelja Kena Wharfea, kraljevsku biografkinju Ingrid Seward, kraljevsku povjesničarku Kate Williams i novinarke Tamron Hall i Deborah Norville. Osim toga, autor, glumac i teoretičar zavjere Richard Belzer daje uvid u različite mogućnosti o tome što se tačno dogodilo u  tragičnoj noći kad je poginula princeza Diana.

Nema komentara