Breaking News
recent

Partnerstvo kompanije Bridgestone i Eurosporta pred Zimske olimpijske igre



Eurosport i kompanija Bridgestone najavljuju veliko partnerstvo pred Zimske olimpijske igre u cilju proslave statusa kompanije Bridgestone kao globalnog partnera Olimpijskih igara.

Ovim ugovorom najveći svetski proizvođač pneumatika i proizvoda od gume biće prisutan na svim platformama Eurosporta - TV, digitalnim, društvenim platformama - na velikim tržištima širom Evrope.

Eurosport pruža integrisanu podršku kompaniji Bridgestonekoja će se fanovima obratiti u kampanji osmišljenoj za Zimske olimpijske igre pod nazivom ‘Chase Your Dream, No Matter What’.

Kao partner kompanije Eurosport za Zimske olimpijske igre u Pjongčangu 2018. godine, kompanija Bridgestone dobija istaknutu poziciju na svim platformama i ekranima Eurosporta od prisustva na tv kanalima i sadržajima na zahtev, do prisustva na društvenim mrežama i digitalnim servisima. Na ovakav način kompanija Bridgestone postaje dostupna milionima fanova širom 50 evropskih tržišta.

Pred prethodne Olimpijske igre, brendovi su potpisivali pojedinačne ugovore sa više partnera kako bi bili u prilici da se približe olimpijskim fanovima na tržištima širom Evrope. Do i tokom Igara u Pjongčangu 2018, Eurosport će kompaniji Bridgestone omogućiti jedinstvenu priliku za promovisanje svog brenda među ljubiteljima Olimpijskih igara širom Evrope.

"Eurosport unosi inovacije u prenos Olimpijskih igara. Svaki trenutak ovog spektakularnog globalnog događaja biće dostupan na Eurosportu, Eurosport Player servisu i sajtu Eurosport.com, što znači da će fanovi biti bliži akciji više nego ikada," rekao je Džonatan Dejvis (Jonathan Davies), upravni direktor međunarodnih reklamnih partnerstava za Discovery i Eurosport. "Ponosni smo na našu inovativnu saradnju sa kompanijom Bridgestone čiji je cilj potpuna integracija brenda u jedan od najvećih svetskih sportskih događaja 2018. godine, povezivanje sa našim najstrastvenijim fanovima, kao i učvršćavanje posebne veze između kompanije Bridgestone i Olimpijskih igara."

"Kao zvanični globalni partner Olimpijskih igara, jako smo uzbuđeni zbog predstojećih Zimskih olimpijskih igara koje slave neverovatan duh, trud i dostignuće čovečanstva", rekao je Tieri Jaspin (Thierri Jupsin), direktor brend marketinga u kompaniji Bridgestone. "Sponzorsko partnerstvo sa Eurosportom je odlično za naš brend i ojačaće našu povezanost sa Olimpijskim pokretom i najaktivnijim zajednicama u Europi".

Kampanja kompanije Bridgestone pod nazivom ‘Chase Your Dream, No Matter What’ proslavlja tim ambasadora i njihovu izuzetnu borbu da ispune svoje sportske snove i postignu olimpijski uspeh. Kampanja počinje ovog meseca i sastojaće se od televizijskih spotova koji će biti emitovani na kanalu Eurosport i brendiranih Bridgestone promo spotova koji će biti prikazivani na kanalima Eurosporta i Eurosport Player servisu (media-sat.net). Bridgestone je sponzor odeljka "dom Olimpijskih igara" kao i stranice za vesti i rezultate iz Pjongčanga na Eurosportovom sajtu i mobilnim aplikacijama. Na društvenim mrežama Eurosport-a Bridgestone će sponzorisati dnevne objave sa rezultatima sportskih događaja. Kao deo integrisane kampanje za zimske sportove, Bridgestone je takođe sponzor prenosa Svetskog kupa u alpskom skijanju i Svetskog kupa u ski skokovima na Eurosportu. U Francuskoj, gde Eurosport postaje zvanični emiter za Olimpijske igre za Pekingu 2022. i Parizu 2024, kreirana je reklamna TV kampanja za Bridgestone koja naglašava vezu kompanije sa Olimpijskim igrama.

(eurosport.rs)

Nema komentara:

Pokreće Blogger.