Weather (state,county)

Najnovije vijesti

U regiji starta prvi kanal posvećen turskim dramama

SPI/FilmBox pokrenuo je prvi globalni kanal posvećen turskim dramama. Inicijalno najavljen u oktobru 2018. i kreiran u partnerstvu sa Ay Yapim, jednim od najboljih turskih produkcija, Timeless Drama Channel ima preko 800 sati novih sadržaja, uključujući osam svjetski priznatih turskih serija Karadayi, Black Money Love, 20 Minutes, Kurt Seyit & Shura, Moms and Mothers, Red Scarf, Five Brothers i The End

Komentirajući pokretanje, Berk Uziyel, predsjednik uprave SPI International, rekao je: "Pokretanje Timeless Drama Channel-a biće promjena u globalnoj TV industriji. To će dovesti do globalnog uspjeha turskih drama i povezivanja sa publikom širom svijeta.

U kratkom vremenu Turska je postala drugi najveći izvoznik TV serija u svijetu, a Timeless Drama Channel je prvi kanal posvećen turskim dramama koje će se emitirati na globalnoj razini. Sigurni smo da će dosegnuti milione ljubitelja dramskih žanrova širom svijeta i neizmjerno pridonijeti rastu industrije turskih drama."

Kanal će se najprije emitirati na 10 jezika, uključujući bugarski, rumunski, makedonski, srpski, hrvatski, albanski i arapski s engleskim subtitlovima.

Kanal će biti distribuiran putem satelita Eutelsat 16A, a već je potpisan sporazum o emitiranju sa šest operatera: Kujtesa i Ipko Kosovo, Digi-Alb i RTL Albanija, A1 Hrvatska i A1 Makedonija.

Nema komentara