Breaking News
recent

Restart: O2.TV postaje B92 od 1. marta

Nova proljetna programska šema, koja se studiozno pripremala u prethodnom periodu, donijeće brojne novitete kada je riječ o televiziji O2.

Jedna od prvih izmjena koju će gledaoci primijetiti jeste u vizuelnom identitetu. Naime, odlukom menadžmenta, od 1. marta televizija O2 ponovo postaje B92, a tim povodom kreativni tim televizije osmislio je novi, moderan grafički dizajn i logo televizije koji će pratiti osvježen programski koncept – savremen i raznovrstan, za svačiji ukus i za svaki uzrast.

Bogat sportski, serijski i filmski sadržaj činiće okosnicu televizije B92, na kojoj ćemo pratiti najatraktivnije utakmice domaćeg i svjetskog sporta kao i posljednje, najveće holivudske filmske naslove.

Gledaoci će tako već prvog dana televizije B92, u nedelju 1. marta imati priliku da uživaju u praćenju čak dvije sjajne utakmice: večiti derbi Crvena zvezda – Partizan i Juventus – Inter.

Ljubitelje dobrog filmskog programa očekuje fantastičan bioskopski repertoar. Hitovi kao što su “Hobit”, “La La Lend”, “Igra gladi”, “Džon Vik”, “Spektar” samo su dio ambicioznog plana kuće kada je riječ o ovom programskom segmentu. Neće izostati ni čuveni klasici poput “Ratova zvijezda”, ciklus filmova o Džejmsu Bondu, a i najmlađe očekuju epizode omiljenog “Sunđer Boba” i popularnih “Pingvina”.

Informativni program B92 ostaće po ugledu na O2 TV i činiće ga standardne kratke vijesti “Presek”, vijesti u 16.00 i 23.15, kao i emisije “Fokus”, “Osvrt” i “Stav”.

Sigurni smo da će publiku obradovati povratak autentičnog naziva, ali u novom ruhu i da će uživati u pravom programskom osvježenju čiji će sadržaj ići u korak sa svjetskim TV stanicama.

(B92)

Nema komentara:

Pokreće Blogger.