Breaking News
recent

U Hrvatskoj startao novi kanal RTL Adria

Velika medijska obitelj RTL Hrvatska od jučer, bogatija je za još jednog člana - kanal RTL Adria, koji će gledateljima donijeti najbolja filmska ostvarenja i serije obožavane diljem cijele regije!

Kanal RTL Adria novi je specijalizirani zabavni kanal koji će prikazivati komedije, dramske serije, akcijske serije, serije za mlade te filmove različitih žanrova, a zbog kvalitete sadržaja te raznolikosti koje nudi gledateljima, pridonijet će drukčijoj programskoj ponudi na teritoriju Republike Hrvatske. Predviđeno dnevno trajanje programa od 19 sati bit će dostupno u ponudi kabelskih operatera, a novi su kanal u eter svečano pustili direktorica programa RTL-a Ana Bižić te direktor Digitalnih medija i diversifikacije Guillaume Antoine Rabhi.

"Nastojimo uvijek osluškivati potrebe naših gledatelja, pratiti trendove te ponuditi najbolju zabavu uz naše kanale. RTL Adria je jedinstven kanal u svojoj ponudi isključivo regionalnog filmskog i serijskog programa,  vjerujemo da će naši gledatelji prepoznati kvalitetu te uživati u mnogim premijerama i klasicima", rekla je Ana Bižić, a direktor Digitalnih medija i diversifikacije Guillaume Antoine Rabhi otkrio je u kojem smjeru se nastavlja razvijati RTL.

"Pokretanjem RTL Adrije nastavljamo s razvojem svojih specijaliziranih kanala. Prije šest godina pokrenuli smo kanale RTL Passion, Crime i Living, koji su danas najpopularniji kanali u Hrvatskoj, a sada smo osjetili potrebu naših gledatelja na premium platformama za novim kanalom, a rezultat toga je RTL Adria."

U svoj raznovrsni repertoar RTL Adria uvrstit će sve premium televizijske sadržaje cijele regije poput serija "Senke nad Balkanom", "Besa", "Mamini", "Vratiće se rode", gledatelji će uživati i u klasicima poput "Krize", "Ubice mog oca", "Ena žlahtna štorija", "Jutro će promeniti sve" te bosanskom sitcomu "Studio 4", ali i "Pogrešnom čovjeku", "Tajnama", "Vatrama ivanjskim" i mnogim drugim RTL-ovim uspješnicama.

RTL Hrvatska sada u svom portfelju ima tri nacionalna kanala; RTL, RTL2 i RTL Kockicu, specijalizirane IPTV kanale RTL Passion, RTL Crime i RTL Living, kanal RTL Croatia World, koji je u ponudi specijaliziranih operatera Australije, Novog Zelanda, Sjeverne Amerike, Kanade, Austrije i Srbije, najveću digitalnu videoplatformu RTLplay te novi specijalizirani kanal RTL Adriju, posvećen onima koji vole provoditi vrijeme uz vrhunske televizijske sadržaje i klasike.

Nema komentara:

Pokreće Blogger.