Breaking News
recent

Sport1 ide prema još stotinu hiljada Skylink domaćinstava

 

AMC Networks International (AMCNI) i Skylink, češko-slovačka Internet i satelitska platforma, produžavaju svoju dugoročnu i uspješnu saradnju putem svoje matične kompanije M7 Group. Kupci Skylinka mogu se radovati emitiranju programa Sport1, Sport2, AMC, Film +, Minimax, JimJam, TV Paprika, Spektrum, Spektrum Home i CBS Reality u godinama koje dolaze.

Istovremeno, od 1. juna stanice Sport1 i Minimax bit će dostupne znatno većem broju domaćinstava. 


Ljubitelji sporta sigurno će pozdraviti prelazak stanice Sport1 na paket Smart od 1. juna. To znači da će nekoliko stotina hiljada novih domaćinstava moći uživati ​​u izravnom prijenosu F1 treninga i kvalifikacija, UEFA Lige nacija, UEFA Lige Evrope ili UEFA Lige Evrope za konferencije, Kontinentalne hokejske lige ili Svjetske poker turneje.



Čak i najmlađi gledaoci neće izgubiti ništa, jer je Minimax prešao na Mini paket i sada je dostupan u 85% domaćinstava s TV-om koji plaća. Svi korisnici Skylink TV TV-a mogu gledati emisije poput Mimi Boss, Talkative Tom and Friends ili Masha and the Bear.

 "AMCNI i Skylink rade zajedno dugi niz godina, a ovaj će sporazum donijeti sjajan sadržaj široj publici u narednim godinama, izborom linearne zabave i zabave na zahtjev. Tu će biti i nedavno pobijeđene utakmice UEFA-e za Ligu Evrope i UEFA-in Europski kup za Češku Republiku i Slovačku ", kaže Marcel Mareš, državni menadžer. 

Izvor: Parabola.cz

Nema komentara:

Pokreće Blogger.