Breaking News
recent

United Media dovodi Forbes u regiju

 

United Media, vodeća medijska kompanija u jugoistočnoj Europi potpisala je ugovor s Forbesom kojim je planirano pokretanje licenciranih Forbes digitalnih izdanja u Srbiji, Hrvatskoj, Sloveniji, Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i organiziranje prepoznatljivih Forbes konferencija i događaja. Kao dodatak jednom od najutjecajnijih poslovnih medijskih brandova, novi Forbes portali bit će vrhunske platforme za iniciranje razgovora i tema o nekim od najutjecajnijih lidera, menadžera, investitora i poduzetnika iz Jadranske regije, onima koji pokreću promjene, transformiraju poslovanje i imaju značajan utjecaj na svijet.

„Uzbuđeni smo što ćemo zajedno s United Mediom pokrenuti Forbsova izdanja u Jadranskoj regiji“, rekao je Peter Hung iz Forbesa. „Posvećeni smo promoviranju poduzetništva širom svijeta, a novim izdanjima u Srbiji, Hrvatskoj, Sloveniji, Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini značajno ćemo povećati našu nazočnost u Europi”.

„Velika je čast i privilegija za United Mediu što surađuje s tako velikom i uglednom kompanijom kao što je Forbes. Ovaj ekskluzivni ugovor je u skladu s našim strateškim planom o proširenju poslovanja i razvoju novih platformi za naše korisnike. Pokretanje digitalnih izdanja Forbesa u regiji je značajan korak naprijed u ostvarivanju cilja da čitateljima pružimo najnovije vijesti i informacije o poslovanju, financijama i drugim važnim temama. Ovom suradnjom moći ćemo im ponuditi pristup Forbsovom sadržaju i analizama i uvjereni smo da će ovo donijeti suštinsku promjenu u digitalnom okruženju na teritoriju jugoistočne Europe”, rekla je Aleksandra Subotić, izvršna direktorica United Medie.

Ugovorom je predviđeno da, do kraja godine, bude pokrenuto pet novih Forbes Adria stranica. Oni će u potpunosti imatu pristup svim Forbes sadržajima, ali će donositi i lokalne priče. Forbes izdanja u Hrvatskoj, Srbiji, BiH, Crnoj Gori i Sloveniji vodit će iskusni urednici i novinari koji će se pobrinuti da lokalni sadržaj bude jedinstven i prilagođen potrebama publike. Kako gospodarstvo u jadranskoj regiji nastavlja rasti i razvijati se, Forbes će biti tu da pruži najnovije vijesti, analize i uvid u svijet poslovanja.

Nema komentara:

Pokreće Blogger.