Weather (state,county)

Najnovije vijesti

Humor iz drugog univerzuma: Nova Sezona Comedy Cluba na Paramount Network-u!

 Nova sezona popularne stand-up emisije Comedy Club na Paramount Network-u počinje u ponedjeljak, 15. aprila. Pod vodstvom Tomáša Jeřábeka, osma sezona serije će ponovo predstaviti najbolje stand-up komičare češke i slovačke scene, poput Lukáša Pavláska, Arnošta Frauenberga, Lucie Macháčkove, Martina Filippija, Libora Macháčeka, Nikole Džokiča, Karela Hyneka, Tomáša Plhoňa, Michaela Szatmaryja i Adéle Elbel.

U premijernoj sezoni, ovaj put dolazi "Humor iz drugog univerzuma", gdje se igraju s temom prepoznatljive Star Trek franšize kao dio kampanje. Gledatelji mogu očekivati novu seriju svakog ponedjeljka u 22:30h.

Na sceni nema nelagodnih tema te humor neće patiti, pa će se komičari osloniti na trenutnu političku situaciju, kulturno okruženje i, prije svega, na sebe. Adéla Elbel govori o svojoj trećoj trudnoći, Jaroslav Cerman o gledanju filmova sa svojom djevojkom, Luděk Staněk o svom starenju i Nikola Džokič o vožnji autobusom iz Srbije s bocom rakije od svog djeda! Međutim, trgovački centri također će biti velika tema - Jan Géryk će se osvrnuti na ludosti u njima, a Michael Szatmary će otkriti teorije zavjere supermarketa i njihovo namjerno oštećivanje kotača na košarama za kupovinu kako bi ljudi kupili ono što ne žele. Također neće nedostajati priča s foruma, savjetovališta ili stranica za upoznavanje na internetu, koje će donijeti Lukáš Pavlásek ili Lucie Macháčková.

Prva epizoda će biti u duhu roditeljstva, majčinstva i adolescencije. Martin Filippi će se pohvaliti da ima novu djevojku, što su već doživjeli zajedno i kako je prošao njihov razgovor o djeci. Adéla Elbel priča o svojoj trećoj trudnoći. Michael Szatmary će također ostati na temi djece i objasniti kako su se on i njegova supruga složili da neće imati nijedno dijete. Nažalost, tek nakon što su već dobili jedno. Nikola Džokič će se prisjećati vožnje autobusom iz i iz Srbije kao tinejdžer, a posebno jednog putovanja kada je ponio rakiju svog djeda.

Izvor

Nema komentara