Breaking News
recent

Vipnet od danas u Hrvatskoj nudi digitalnu satelitsku televiziju VIP SAT TV

Nakon što je u ožujku ove godine stekao stopostotno vlasništvo nad tvrtkom Digi TV, jednim od prvih pružatelja usluga digitalne televizije na hrvatskom tržištu, Vipnet je otišao korak dalje te je svojim korisnicima ponudio još jednu uslugu - Vip SAT TV.

Riječ je o usluzi digitalne satelitske televizije koja koristi DTH (Direct to Home) tehnologiju dostupnu na području čitavog teritorija Republike Hrvatske.

Korisnicima su na raspolaganju Osnovni paket koji sadrži 44 televizijska i 28 radijskih kanala te Prošireni paket koji sadrži dodatnih 26 televizijskih kanala. Vip SAT TV aktivira se potpisivanjem korisničkog ugovora na bilo kojem Vip prodajnom mjestu ili pozivom Vip Službi za korisnike na besplatni broj 0800 091 091, a korisnik može birati želi li uslugu aktivirati bez ugovorne obveze ili s ugovornom obvezom na 12 ili 24 mjeseca.

Ako se usluga aktivira bez potpisivanja ugovorne obveze, mjesečna naknada Osnovnog paketa iznosit će 78,50 kn, dok će Prošireni paket prvih godinu dana dobiti besplatno na korištenje. Vip SAT TV uz ugovornu obvezu od 12 mjeseci korisnicima omogućava popust od 50% na Osnovni paket i besplatan Prošireni paket, tako da korisnici svih 12 mjeseci plaćaju mjesečnu naknadu od 39,25 kn.

Uz ugovornu obvezu od 24 mjeseca, Vip SAT TV korisnicima također omogućava 50% popusta za Osnovni paket i besplatan Prošireni paket prvih 12 mjeseci korištenja, tako da će korisnik prvih 12 mjeseci plaćati mjesečnu naknadu od 39,25 kn, a drugih 12 mjeseci će plaćati 118,50 kn (78,50 kn za Osnovni i 40,00 kn za Prošireni paket). Uz ugovornu obvezu ostvaruju se i značajni popusti prilikom instalacije opreme.

- Pokretanjem Vip SAT TV-a Vipnet je postao jedan od vodećih pružatelja usluga digitalne televizije te je tako učvrstio svoju poziciju pružatelja kompletnih komunikacijskih rješenja. Ova usluga efikasno je i jednostavno rješenje za satelitsku televiziju dostupno u svakom kutku Republike Hrvatske te predstavlja izvrsnu vrijednost za novac. Raduje me što mogu najaviti da će Vipnet u idućem periodu dodatno obogaćivati programsku ponudu. – izjavio je Mario Cvitković, član Uprave Vipneta.

Korištenje Vip SAT TV-a vrlo je jednostavno. Potrebno je posjedovati samo satelitsku antenu, prijamni uređaj (receiver) i smart karticu koju će korisnici dobiti u najam, a čija je cijena uključena u mjesečnu naknadu Vip SAT TV usluge. Antena mora biti okrenuta prema satelitu INTEL-SAT 10-02, koji se nalazi na orbitalnoj poziciji 1°W (zapad).

Nema komentara:

Pokreće Blogger.