Weather (state,county)

Najnovije vijesti

Engleska Premier liga u platformi OTE TV

Grčki telekom operater OTE osigurao je ekskluzivna prava na emitiranje utakmica engleske nogometne Premier lige putem svoje pay-TV platforme OTE TV.

Utakmice će se emitirati na kanalima OTE Sport. OTE Sport 5 će biti pokrenut 29. avgusta, dok će kanal OTE Sport 3 biti nadograđen na HD hosting. Kao komentatori utakmica radit će Alexis Spyropoulos, Tasos Kollintzas i Vasilis Tsoxos i drugi. Timu će se priključiti iskusni novinar Dimitris Tsakiris koji ima ogromno iskustvo u komentarisanju Premier lige. Prijenosi Premier lige biće dopunjeni sa informativnim emisijama kanala OTE Sport. Prvi važan meč na programu je danas, 26. avgusta, kada će snage odmjeriti momčadi Manchester United i Chelsea na Old Traffordu. Utakmica će se uživo prenositi u HD razlučivosti na kanalu OTE Sport 1HD.

Osim Premier lige, OTE TV emitira i druga važna evropska natjecanja, kao što su Primera Division, Bundesliga i Serie A, ekskluzivno i u najvećoj kvaliteti slike i zvuka. Trenutno, pretplatnici OTE imaju priliku uživati u preko 200 live sportskih emisija mjesečno, putem devet sportskih OTE TV kanala.

(sdtv.gr / media-sat.net)

Nema komentara