Weather (state,county)

Najnovije vijesti

Promotivna ponuda m:tel-a u Crnoj Gori za pretplatnike m:SAT TV paketa

Kompanija m:tel želi da bogatim sadržajem TV kanala stigne baš u svaki dom u Crnoj Gori i zato je omogućila ponudu satelitskog prijema za sva domaćinstva koja nijesu imala tehničkih mogućnosti za kablovski priključak televizije.

Kako bi korisnicima pružila što bolju uslugu, kompanija je pripremila niz povoljnosti za nove korisnike. Svi koji u promotivnom periodu do 30.04.2019. godine,  zaključe ugovor na 24 mjeseca uz neki od m:SAT TV paketa u komercijalnoj ponudi plaćaće simboličan iznos pretplate od 1€ u prvih 6 mjeseci. Osim ovoga, korisnicima koji zaključe ugovor u navedenom promotivnom periodu, biće otključani svi kanali u naredna tri mjeseca od dana aktivacije.

Usluga mSAT  omogućava svim građanima Crne Gore da uživaju u TV sadržajima od preko 130 najatraktivnijih domaćih, regionalnih i svjetskih TV kanala.

U ponudi su 2 paketa, m:SATPLUS paket,koji sadrži do130 TV kanala, uz mjesečnu pretplatu od 10,90 eura i m:SAT MAX paket sa preko 140 TV kanala i pretplatom od 18,90 eura. Tokom promotivne kampanje,  korisnici Plus paketa imaće listu dostupnih kanala kao i korisnici Max paketa, u navedenom trajanju od trenutka aktivacije.

Pored TV kanala sa nacionalnom pokrivenošću iz Crne Gore i regiona, m:SAT Plus paket sadrži 30 Pink kanala, RTS kanala, oko 15 dječijih kanala, svih pet Arena kao i najgledanije inostrane kanale poput Discovery, National Geograpfic, AXN, Viasat Nature HD/History HD i drugih. Najveći paket iz ponude m:SAT MAX, pored svih ovih podrazumijeva i sljedeće programe: HBO HD, HBO 2 HD, HBO 3 HD, Cinemax HD i Cinemax 2 HD, Epic Drama, Film Klub Extra, MTV kanale, specijalne sportske programe, kao i programe za odrasle.

Pored navedenih, m:tel nudi i dodatne m:SAT TV pakete: HBO paket sa cijenom pretplate od 4,5 eura, HBO premium paket - uz pretplatu od 6 eura mjesečno i Adult paket - po cijeni od 2,5 eura.

U promotivnom periodu se  neće naplaćivati instalaciona taksa i Set Top Box za prvi uređaj uz potpisivanje ugovora na 24 mjeseca.

Korisnici m:SAT TV paketa imaju mogućnost da prate TV sadržaje i na drugom TV uređaju, sa pretplatom u iznosu 3€ mjesečno. Na dodatnom TV uređaju korisnik će imati isti TV paket kao na prvom uređaju.

Više informacija o cjelokupnoj ponudi m:tel-a, korisnici mogu naći na Facebook stranici Mtel Imate prijatelje, web site-u www.mtel.me kao i pozivom Korisničkog servisa na broj 1600.

Nema komentara