Weather (state,county)

Najnovije vijesti

Disney kanali u ponudi A1 Bulgaria

 

Telekomunikacijski operater A1 Bulgaria proširio portfolio televizijskih kanala koje nudi svojim pretplatnicima dodatkom omiljenih dječijih kanala Disney Channel i Disney Junior, sinhronizovanih na bugarski jezik. Dječiji kanali Walt Disney Company dostupni su gledaocima od 1. februara nakon što su dvije kompanije obnovile uspješno partnerstvo.

Mladi gledaoci uzrasta od 6 do 12 godina moći će da uživaju u nevjerovatnim pričama ispunjenim muzikom, prijateljstvom i zabavom uz program Disney Channel. Sadržaj kanala uključuje popularne animirane serije kao što su "Pustolovine Bubamare i Crnog Mačka", "Fineas i Ferb" i druge. Sadržaj Disney Channela fokusiran je na vrijednosti koje pomažu djeci da se nose s izazovima odrastanja i potiče ih da vjeruju u sebe, slijede svoje snove i provode kvalitetno vrijeme sa svojim prijateljima i porodicom.

Za porodice sa djecom predškolskog uzrasta među pretplatnicima A1 TV servisa, atraktivan sadržaj nudi Disney Junior. Program poziva djecu i njihove roditelje u čarobni svijet pun zabave i mašte. 

Omiljeni likovi oživljavaju u animiranim serijama kao što su Marvel's Spidey and His Amazing Friends, Mickey Mouse: Funhouse, Bluey i PJ Masks. Disney Junior sadržaj fokusira se na emotivne priče i dobre likove s kojima djeca komuniciraju i koji su zaslužili odobravanje i povjerenje roditelja. Kanal stvara dobronamjerno, inkluzivno i istovremeno motivirajuće okruženje koje je povezano sa mladim gledaocima.

Nema komentara