Weather (state,county)

Najnovije vijesti

AMC Networks International pokreće novi travel kanal u Španiji

 

AMC Networks International Southern Europe pokrenuo je novi kanal s temom putovanja u Španiji. ¡Buenviaje! bit će dostupan na platformama Movistar Plus+, Vodafone TV, Orange TV i Jazztel TV te na platformama Euskaltel grupe u vlasništvu MásMóvila – Euskaltel, R i Telecable, kao i CLICtv, platformi Avatel Telecoma. 

Kanal će uključivati ono što tvrtka opisuje kao inovativne, visokokvalitetne formate, s vlastitim izvornim sadržajem koji pokriva sve aspekte putovanja i turizma. Njegov će sadržaj biti organiziran u tematske stupove kao što su bitna odredišta, hoteli i smještaj, gastronomija, krajolici i pogledi iz zraka.

Naslovi uključuju Japan sa Sue Perkins o Japanu, Cornwall Ricka Steina i Rock the Park.

“Vrlo smo ponosni što zajedno s našim referentnim partnerima pokrećemo specijalizirani kanal za putovanja u Španiji. ¡Buenviaje se pridružuje našem portfelju s ciljem da gledateljima donese nove i uzbudljive ideje zahvaljujući velikom izboru aktualnih, ekskluzivnih i prestižnih sadržaja iz cijelog svijeta,” rekao je Manuel Balsera, izvršni direktor AMC Networks International Southern Europe.

Pokretanje kanala za putovanja uslijedilo je nakon pokretanja kanala Enfamilia usmjerenog na obitelj od strane AMC Networks Southern Europe krajem prošle godine, čime je zamijenio sada zatvoreni dječji kanal Canal Panda.

Na Movistar Plus+, ¡Buenviaje! zamijenit će glazbeni kanal Sol Música, što će dovesti do manje reorganizacije kanala na platformi.

Nema komentara