Weather (state,county)

Najnovije vijesti

Sony Pictures i Warner Bros. Discovery produžili ugovor za CEE

 

Sony Pictures Television i Warner Bros. Discovery najavili su proširenje svog ugovora o sadržaju u cijeloj srednjoistočnoj Europi prema kojem će se naslovi s liste Sony Pictures Entertainment (SPE) nadolazećih dugometražnih filmova i odabranih TV serija prikazivati ekskluzivno na kanalima HBO i HBO Max streaming platformi u cijeloj regiji.Ugovor će donijeti SPE naslove u Poljsku, Češku, Slovačku, Mađarsku, Rumunjsku, Bugarsku, Moldaviju, Sloveniju, Hrvatsku, Srbiju, Crnu Goru, Bosnu i Hercegovinu, Sjevernu Makedoniju i Kosovo.

Komentirajući razvoj, Mark Young, izvršni potpredsjednik za mreže i distribuciju, Sony Pictures Television EMEA, rekao je: “Kao neovisni studio s željno iščekivanim nizom holivudskih igranih filmova i televizijskih serija pred nama, te ogromnim bogatstvom omiljenih klasika u našoj biblioteci Sony Pictures, u jedinstvenoj smo poziciji za povezivanje sjajnog sadržaja s publikom diljem svijeta. Ovaj novi prošireni ugovor s našim partnerima i prijateljima u Warner Bros. Discoveryju izvrstan je način da se ovaj sadržaj približi publici HBO-a i HBO Max-a diljem srednje i istočne Europe.”

Ragnhild Thorbech, viša potpredsjednica, programiranje i akvizicije EMEA, Warner Bros. Discovery, dodala je: „Produljenje ovog višegodišnjeg ugovora znači da će naši klijenti diljem srednje i istočne Europe nastaviti uživati u nevjerojatnoj paleti igranih filmova i TV serija iz Sonyja na HBO-u i HBO Max kao dio postojeće pretplate. Uz naslove iz WBD-ove obitelji brendova uključujući HBO Originals, Warner Bros., Max Originals i DC univerzum, akvizicije nam pomažu osigurati da svima u kućanstvu nudimo najbolju moguću kombinaciju sadržaja.”

Nema komentara