Weather (state,county)

Najnovije vijesti

Uskoro nova serija u franšizi Zvjezdanih staza

 

   
Paramount+ proširuje svoju kultnu naučno-fantastičnu avanturu Star Trek franšizu najavom za novi spin-off, Zvjezdane staze: Akademija Zvjezdane flote.

Počevši s produkcijom u 2024., CBS Studios će kroz seriju pratit avanture nove klase kadeta Zvjezdane flote koji se okupljaju "da bi slijedili zajednički san nade i optimizma".

Pod budnim i zahtjevnim očima svojih instruktora, kadeti će otkriti šta je potrebno da postanu oficiri Zvjezdane flote dok plove kroz rascvjetana prijateljstva, eksplozivna rivalstva, prve ljubavi i upoznajući novog neprijatelja koji prijeti i Akademiji i samoj Federaciji.

Akademija je mjesto gdje su legendarni kapetani zvjezdanih brodova iz franšize, kao što su James T Kirk, Christopher Pike i Jean Luc Picard, studirali da postanu istraživači svemira.

Alex Kurtzman i Noga Landau će biti glavni producenti serije zajedno sa izvršnim producentima Gaia Violo, Aaron Baiers, Jenny Lumet, Rod Roddenberry, Trevor Roth, Frank Siracusa i John Weber.

Premijernu epizodu serije napisala je Gaia Violo, a emisiju će producirati CBS Studios u saradnji sa Secret Hideout i Roddenberry Entertainment.

Zvjezdane staze: Akademija Zvjezdane flote (engl. Starfleet Academy) pridružuje se tekućim misijama nedavno obnovljenih nastavaka iz franšize Star Trek: Strange New Worlds i Star Trek: Lower Decks, dok se Star Trek: Picard i Star Trek: Discovery sada gase.

„Dok nastavljamo da istražujemo sve više o svemiru Zvjezdanih staza, oduševljeni smo što predstavljamo Star Trek: Akademiju Zvezdane flote fanovima širom svijeta kao sljedeće poglavlje u ovoj franšizi koja se širi“, rekao je David Stapf, predsjednik CBS Studios.

„Vizija Aleksa Kurcmana i Noge Landaua je pametna i uzbudljiva ideja koja slavi ključne principe onoga za šta su se Zvjezdane staze oduvijek zalagale, ali kroz oči sljedeće generacije vođa Zvezdane flote.

Nema komentara