Weather (state,county)

Najnovije vijesti

Ekskluzivna Ponuda: Eurosportovi Olimpijski Kanali Stižu za Pretplatnike Vectra Operatera

U sklopu suradnje sa poljskim operatorom Vectra, Eurosportovi privremeni olimpijski kanali bit će dostupni pretplatnicima.

Sedam HD i jedan 4K privremeni Eurosportov kanal pružit će sportskim entuzijastima priliku da prate više od 830 sati izvještavanja iz Pariza u najboljoj slikovnoj i zvučnoj kvaliteti.

"Predstojeće Olimpijske igre u Parizu generiraju sve veći interes među poljskom publikom. Samo kod nas - na kanalima i platformama Warner Bros. Discovery u Poljskoj - bit će moguće vidjeti svaku sekundu događaja. Jako smo zadovoljni što se ova grupa proširuje uključujući i Vectrine korisnike," izjavila je Dorota Ćurkowska, Stariji potpredsjednik grupe - Prihod, Warner Bros. Discovery u Poljskoj.

Kanali će biti dostupni tijekom trajanja Igara u Parizu od 26. jula do 11. avgusta.

"To je sezona odmora, stoga našim korisnicima pružamo potpunu fleksibilnost - Olimpijske igre na Vectri bit će dostupne za gledanje i kod kuće i izvan kuće, na pametnim telefonima, tabletima i također kao dio naše OTT ponude, koju mogu koristiti svi s bilo kojom internetskom vezom," dodaje Krzysztof Sokolik, Direktor marketinga i član Upravnog odbora Vectra Grupe.

Na Eurosportovim privremenim kanalima, gledatelji će imati pristup prijenosima različitih sportova poput tenisa, nogometa, košarke, borilačkih sportova, rukometa, odbojke i golfa. Na Vectri, bit će dostupni u paketima koji uključuju Eurosport 1 - kod kuće i izvan kuće na Vectrinim mrežama, i prvi put za one koji žive izvan dohvata operatera, zahvaljujući Smart TV usluzi, koju mogu kupiti svi, bez obzira na to gdje žive.

Izvor

Nema komentara